Boxmadras Guide

Generelt om boxmadrasser

Hos Sengefabriksudsalg.dk forhandler vi et stort udvalg af boxmadrasser i mange prisklasser og kvaliteter; det kan derfor være lidt svært at bestemme sig, når du første gang bliver introduceret for sortimentet. Det har vi sat os for at løse med denne boxmadras guide, hvor vi vil zoome helt ind på vores udvalg og forklare dig fordelene og ulemperne ved de forskellige modeller. På denne måde kan du forhåbentlig spore dig ind på den helt rigtige model, som passer perfekt til dig og dine behov.

Vi vil først kort introducere dig for de forskellige fjedretyper, hvorefter vi vil zoome ind på vores udvalg af boxmadrasser og vejlede dig frem til den helt rigtige model. 

Bonell Fjedre:

En Bonell fjeder er den helt klassiske timeglas-formede fjeder, som du kan se på billedet herunder:

Udover selve designet på fjederen, så er en bonell fjeder også kendetegnet ved at alle fjedrene er forbundet. Dvs. at dit kropstryk vil påvirke hele liggefladen. Her adskiller bonell fjedre sig fra posefjedre (pocket), hvor hver enkelt fjeder arbejder individuelt. 

En boxmadras med bonell fjedre vil typisk yde en medium komfort og støtte. Vi anbefaler bonell fjedre, hvis du leder efter en billig hverdags boxmadras eller en holdbar seng til gæsteværelset, børneværelset eller sommerhuset.

Pocket Fjedre:

En pocket fjeder er en såkaldt posefjeder; pocket fjedren er mindre end bonell fjedren, ligesom hver enkelt fjeder er pakket i en filt-pose. Dette betyder, at fjedrene holdes adskilt fra hinanden, og dermed er i stand til at yde en differentieret støtte alt afhængig af hvor du placerer din vægt i løbet af natten. 

Netop den individuelle støtte er det store plus ved en boxmadras med pocket fjedre; således er såvel støtte som komfort væsentligt bedre her end i en boxmadras med bonell fjedre. I og med at hver enkelt fjeder er svejset i sin egen filtpose, så undgår man desuden metalisk kontakt imellem fjedrene, hvilket sikrer en lydløs boxmadras, der ikke giver lyd fra sig, når du vender og drejer dig i løbet af natten.

En boxmadras med pocket fjedre yder normalt en forholdsvis fast komfort og støtte. Ydermere laves boxmadrasser med pocket fjedre både med og uden komfortzoner.

Multipocket Fjedre:

Den sidste fjedertype vi vil se nærmere på er multipocket fjedren. Multipocket fjedre minder om pocket fjedre; dog er diameteren på en multipocket fjeder mindre, hvilket vil sige at man får flere fjedre per kvadratmeter. Dette udmønter sig i flere støttepunkter - hver enkelt fjeder vil ikke blive trykket så langt ned, hvilket i sidste ende resulterer i en fastere madras.

Ligesom tilfældet er ved pocket fjedren, så er multipocket fjedren også svejset i små filtposer.

En boxmadras med multipocket fjedre er fastere end både bonell og pocket. Hos Sengefabriksudsalg.dk anbefaler vi en madras med multipocket fjedre, hvis du vejer +100 kg.

Derfor skal du handle boxmadras hos os

Uanset om du leder efter en billig boxmadras til gæsteværelset eller en luksuriøs boxmadras til soveværelset derhjemme, så kan du finde det hos os. Vi forhandler således et stort udvalg af kvalitets boxmadrasser med alle ovenstående fjedre-opbygninger. 

Alle vores boxmadrasser er danskproducerede, dobbeltfjedrede og giver dig masser af tilpasningsmuligheder hvad angår topmadras, ben og sengegavl. Herudover fører vi en gennemsigtig prisstruktur, forstået på den måde at den pris du bliver præsenteret for, også er den endelige totalpris. Der kommer altså ikke ekstra tillæg for ben, levering eller lignende oveni hatten! 

Hvis du har brug for hjælp til valget af boxmadras, så er vi desuden eksperter på området. Vi har solgt mere end 5.000 boxmadrasser til tilfredse danskere, og kan derfor vejlede og rådgive dig frem til det helt rigtige valg på enten telefon eller chat. At vi er gode til at vejlede, og at vi kan stå inde for kvaliteten af vores produkter, understreges af de mere end 1.500 anmeldelser her på siden, vores 5 stjerner på Trustpilot samt at vi giver minimum 15 års garanti på alle vores boxmadrasser. 

 

Boxmadrasser hos Sengefabriksudsalg.dk

Vi ved, hvad vi taler om, og har hjulpet mere end 15.000 danskere med køb af ny seng. Derfor kan du roligt følge vores fasthedsanvisninger. 

For at gøre det mere overskueligt for dig, så har vi delt vores sortiment op i tre kategorier - God, Bedre, Bedst.

"God" er til dig, der leder efter en god standard boxmadras til en lav pris. Det kunne fx. være til børne- eller teenagerværelset, sommerhuset eller gæsteværelset. I og med at alle vores senge er danskproducerede og god kvalitet, så kan du selvfølgelig også sagtens sove på en boxmadras fra denne kategori hver eneste nat.

"Bedre" gruppen indeholder boxmadrasser af lidt højere kvalitet end ovenstående. Her er der kælet lidt mere for detaljerne, hvor såvel udseende som kvalitet er justeret en lille smule til det bedre. 

"Bedst" kategorien indeholder vores bedste boxmadrasser. Her finder du kun luksus-senge, der til trods for prædikatet ikke koster en mindre formue. Som ved resten af vores sortiment, så bestræber vi os nemlig ikke udelukkende på at være de billigste - du kan sagtens finde billigere senge end hos os, men vi tør godt garantere at du ikke finder bedre kvalitet til samme pris!

God - solide boxmadrasser til lave priser.

Boxmadrasser i denne kategori:

 

Gode, solide og komfortable boxmadrasser til priser, hvor alle kan være med. Hvis du leder efter en ny seng til børne- eller teenagerværelset, gæsteværelset eller sommerhuset, så bør du gå på opdagelse i denne kategori. 

Fælles for alle tre serier af boxmadrasser er, at de er:

  • Danskproducerede.
  • Dobbeltfjedrede med bonell fjedre nederst og pocket fjedre øverst.
  • Inklusiv valgfri topmadras med latex eller memory skum.

Til trods for de lave priser, så får du altså en rigtig god seng produceret i kvalitetsmaterialer, der resulterer i lang levetid. 

Bedre - kvalitets boxmadrasser til fornuftige priser.

Boxmadrasser i denne kategori:

Hvis det hele skal være lidt bedre og mere lækkert, så er vores BEDRE kategori et godt sted at starte din søgning efter en ny seng. I denne kategori finder du således holdbare kvalitetssenge - stadig til fornuftige priser - hvor der dog er kælet lidt mere for såvel den overordnede kvalitet som indholdet af sengen. 

Bedre er med andre ord en opgradering af God hele vejen rundt. Boxmadrasserne i denne kategori er fx. udstyret med et mere slidstærkt betræk, ligesom det øverste lag fjedre er inddelt i 5 komfortzoner (hvor sengene i God er uden komfortzoner). 

En komfortzone er en zone, hvor fjedrene er fastere. En seng med komfortzoner betyder altså at enkelte zoner af sengen er med fastere fjedre. På denne måde vil dine primære trykpunkter få en bedre og mere markant støtte fra sengen. Komfortzonerne er typisk omkring skuldrene, lænden og læggene - her vil du nemlig ganske naturligt placere en stor del af din kropsvægt, når du ligger ned. Ved at have fastere zone her, så forbliver din krop i vandret position natten igennem, til trods for at du placerer en større belastning i zonerne. Dette er med til at forebygge og afhjælpe rygproblemer m.m. 

Ligesom sengene fra God kategorien, så leveres sengene fra Bedre kategorien naturligvis med en valgfri topmadras.  

Bedst - luksuriøse boxmadrasser til skarpe internetpriser.

Boxmadrasser i denne kategori:

Bedst kategorien indeholder vores absolut bedste og mest eksklusive boxmadrasser. Bedst kategorien adskiller sig fra Bedre kategorien ved at have et bedre og mere holdbart fjedresystem, en flottere og mere slidstærk møbeltekstil samt et mere moderne udtryk qua den højere træramme. Igen er der altså tale om en opgradering hele vejen rundt.

Denne kategori er for dig, der nægter at gå på kompromis med komfort, støtte eller udseende. Du får således en førsteklasses seng, der med garanti vil bringe megen glæde de næste mange år. At vi kan stå inde for kvaliteten understreges af, at du får hele 15 års fabriksgaranti på både Nordkap og Trondheim.

Såvel Nordkap som Trondheim fås med pocket fjedre og multipocket fjedre. Som illustrationen herover viser, så anbefaler vi pocket fjedre, hvis du vejer under 100 kg. Vejer du omvendt over 100 kg., så kan du med fordel gå op i en seng med multipocket fjedre. Begge serier - uanset valg af fjedre - er naturligvis med 5 komfortzoner og valgfri topmadras.