Monteringsvejledninger

Montering af ben

Det er hurtigt og nemt at montere ben på alle vores bunde og boxmadrasser. Fremgangsmåden er illustreret via billederne herunder.

Beslaget skal skrues igennem tekstil og træramme - der er ikke for-borede huller på vores bunde, da det giver den bedste holdbarhed og stabilitet, når de monteres direkte på rammen. Efter montering af beslaget skal benet skrues ind i beslaget.

Enkelte af vores senge leveres med beslagene monteret under bunden - i så fald skal benet bare skrues ind i beslaget.

Montering af sengegavl

Alle vores sengegavle er som udgangspunkt stående/væghængte. Det betyder, at de enten skal sættes i spænd imellem væg og seng eller monteres på væggen med det medfølgende vægbeslag.

Såfremt du ønsker at montere gavlen på sengen, så skal du tilkøbe et såkaldt L Beslag.

Herunder finder du vejledning til montering af l beslag.

Montering af kontinentalsenge (springmadrassen)

Alle vores kontinentalsenge leveres med en springmadras bestående af tre colli - 2x madraskerner og 1x cover/betræk. For at samle sengen skal du altså samle de to madraskerner i coveret, hvorefter du vil have én stor springmadras, der kan placeres ovenpå bundene.

Når du samler de to madraskerner i coveret er det en fordel at tage én madras af gangen - når denne er lagt på plads og coveret i den ene side er spændt ud, så kan du nemt ligge den anden madras ved siden af og lyne coveret sammen.

Vi benytter os som udgangspunkt ikke af samlebeslag, da vægten af madrasserne er nok til at holde sengen samlet. Hvis du imod forventning oplever problemer med at bundene glider fra hinanden, så kan du købe et universalt samlebeslag til både kontinentalsenge og boxmadrasser HER.

Montering af elevationssenge

Ved vores elevationssenge skal benene ligeledes monteres under elevationsbunden. Herudover skal du blot løsne ledningen til motoren og sætte den til strøm, hvorefter du kan forbinde den trådløse fjernbetjening med motoren.

Når du sætter motoren til strøm, vil den gå i parringsmode (indikeret af af lyset under bunden blinker). Når lyset blinker skal du holde de to øverste knapper på fjernbetjeningen nede samtidig. Herefter vil fjernbetjeningen parre sig med motoren - når parringen er gennemført vil lyset under bunden blinke i længere tid af gangen. Herefter kan sengen tages i brug.

Såfremt du har købt en dobbelt elevationsseng, så skal du først parre fjernbetjening 1 med motor 1, hvorefter du kan parre fjernbetjening 2 med motor 2.

Hvis du ønsker at betjene din elevationsseng via din Smartphone, så kan du koble denne til via Bluetooth. Du finder en guide til dette HER.