Om Sengefabrikken

Sengefabriksudsalg.dk ejes og drives af: 

Sengefabrikken ApS

CVR: 36453052

Kontoradresse: Klosterport, 8000 Aarhus C

Telefon: 71 99 63 42 --> vores telefoner er åbne mandag til fredag fra kl. 09:00-18:00 samt lørdag & søndag fra kl. 09:00-17:00.

Email: kontakt@sengefabriksudsalg.dk --> vi besvarer også e-mails udenfor normal åbningstid.

Derfor skal du handle hos os:

  • Lave Priser, Høj Kvalitet - vi har mere end 1500 5-stjernede produktanmeldelser og har hjulpet over 15.000 kunder frem til en bedre nattesøvn på under 3 år!
  • Højt Serviceniveau - vi har 5 ud af 5 stjerner på TrustPilot, og er specialister i at vejlede dig frem til den helt rigtige seng eller madras!
  • Gratis & Hurtig Levering - 1-2 dage på lagervarer og 8-12 dage på vores senge; og så er levering til din adresse oven i købet ALTID gratis!
  • Du kan altid få hjælp - vi er online mere end 100 timer om ugen på livechat, telefon og e-mail!
  • Prisgaranti - også på vores egne produkter! Bestiller du i dag, og ser produktet billigere i løbet af de næste 30 dage, så tilbagefører vi differencen med et smil.
  • Vi værdsætter vores kunder - du kan få hjælp til alt fra valg af produkt til eventuel ombytning!

Sengefabrikken ApS startede oprindeligt som et fabriksudsalg, hvor vi i en begrænset tidsperiode ville sælge et stærkt begrænset antal varer til spot-priser – når et bestemt produkt eller en bestemt størrelse var udsolgt, så ville produktet blive utilgængeligt og dermed fjernet fra vores hjemmeside. I takt med at salget steg, og at vi samtidig modtog positiv feedback fra vores kunder, valgte vi dog at lægge konceptet om. Dermed gik vi fra at være en tidsbegrænset "pop-up shop" til et firma med en velfungerende webshop og ubegrænset adgang til vores produkter – uden at det dog på noget tidspunkt i forløbet har påvirket vores priser, som stadig den dag i dag er presset helt i bund.

Bag om vores online-strategi

Vi har fra start af valgt udelukkende at placere os online; vi har aldrig haft en fysisk butik eller et showroom. Denne strategi er et helt bevidst valg, da vi ved at spare de mange faste omkostninger forbundet med at drive en række butikker landet over, rent faktisk gør dig som forbruger en tjeneste i sidste ende. Mange forbinder fysiske butikker med troværdighed og service - derfor gør vi alt for ikke at gå på kompromis med disse forhold, selvom du ikke kan se os i fysisk forstand. Vi er bl.a. online på vores live-chat mere end 100 timer om ugen, ligesom vi har telefontid hver dag fra 09:00 - 20:00 samt garanterer svar på e-mails indenfor 2-4 timer alle døgnets timer. Vi står med andre ord altid til rådighed, uagtet hvornår du har behov for hjælp! 

At service og kvalitet er i top understreges af vores 5 stjerner på TrustPilot samt vores mere end 1.500 produktanmeldelser samlet igennem den uafhængige anmeldelsesservice Yotpo. Her får alle kunder mulighed for at bedømme deres køb på en skala fra 1-5; mailen med bedømmelsesskema sendes således ud til alle kunder 14 dage efter bestilling. Vores gennemsnitsscore er 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket i den grad sætter en tyk streg under vores høje service- og kvalitetsniveau. Faktisk er vores score på både Yotpo og TrustPilot højere end mange af de veletablerede firmaer og fysiske butikker, så hvem siger, at man ikke kan købe seng, topmadras m.m. online? ;-) 

Bag om kvaliteten af vores produkter

Hvad angår kvaliteten, så er alle vores produkter nøje udvalgt og gennemtestet; vi har været med i hele produktionsforløbet, hvor vi har sørget for at udvælge de råmaterialer, vi har fundet mest velegnede til at sikre dig en skøn nattesøvn hver eneste nat. Det betyder, at alt lige fra skum og latex til tekstiler og fjedre er blevet nærstuderet og lever op til de høje krav, som vi sætter til vores producenter. Alle vores produkter produceres desuden indenfor EU, mange af dem sågar indenfor Danmarks grænser, hvilket sætter en tyk streg under den høje kvalitet!

Vi leverer kort sagt direkte fra fabrikken og hjem til dig; vi har med andre ord sprunget de fordyrende mellemled over, hvilket betyder, at vi kan levere utrolig høj kvalitet til særdeles lave priser. Hos os betaler du ikke for "mærket", der står på sengen eller madrassen, men derimod for selve produktet. Ydermere køber vi altid hjem i store mængder, således vi opnår en solid kvantumsrabat, der kommer dig til gode som forbruger. 

Hvor er vi i dag? Og hvor bevæger vi os hen?

At vores koncept virker understreges af, at vi ikke kun sælger senge og madrasser i Danmark den dag i dag - således har vi også åbnet en webshop i Sverige (www.somnfabriken.se), imens vi i øjeblikket arbejder på at lancere vores koncept i Tyskland. Desuden har vi i 2016 udvidet vores forretning i Danmark med et nyt B2B koncept, hvor vi sælger senge, madrasser og topmadrasser til blandt andet vandrehjem og hoteller.

På sigt er målet at udvide vores forretning yderligere, således kunder over hele Europa kan få glæde af vores kvalitetsprodukter.