Specialmål

Boxmadrasser

Madrasser efter mål

Kontinentiale senge

Topmadrasser efter mål

Elavationssenge

Lagner efter mål

Har du brug for en skræddersyet madras til campingvognen, båden, en hjemmelavet seng eller noget helt fjerde? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Sengefabrikken producerer vi således madrasser og topmadrasser i specialmål helt ned på centimeteren, uden at det koster det hvide ud af øjnene - vores priser på madrasser i specialmål er således ikke højere end prisen på vores standardstørrelser!

Ikke nok med at prisen på alle vores produkter i specialmål er særdeles lav, så er vores leveringstid heller ikke længere end 3-4 uger. Vi stræber naturligvis efter at levere din madras så hurtigt som overhovedet muligt, hvorfor vi sender den videre til produktionen, så snart du har klikket på ”Gennemfør Ordre”. Ydermere er alle vores produkter produceret indenfor EU, hvilket betyder, at vi ikke skal vente i flere uger på fragt, told og lignende.

Slip for besværet og bestil din madras hos os

Hvis du tidligere har bestilt en madras i specialmål (eller overvejet det), så har du formentlig også erfaret at prisen ofte er meget høj. Alternativt har du måske bestilt en standardmadras i et for stort mål, for herefter selv at klippe den til, så den passede til din ramme. Dette besvær slipper du for, når du køber madras hos os – vi sørger således for at skum- eller latexkernen samt betrækket omkring madrassen passer perfekt, uden at du skal røre en finger.

Kun din fantasi sætter grænser

Vi kan som sagt producere alle vores madrasser og topmadrasser helt ned på centimetermål; dvs. at det stort set kun er din fantasi, der sætter grænser for målene på din nye madras. Har du fx en flade på 158x219 cm., så producerer vi en madras i præcis dette mål, der passer som fod i hose.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at du ikke er begrænset til at vælge imellem få modeller, når det kommer til en madras i specialmål. Faktisk producerer vi langt de fleste af vores produkter i specialmål, herunder bl.a. latexmadrasser og latex topmadrasser samt madrasser og topmadrasser med memory skum. Du kan altså sagtens finde en rigtig god madras i vores sortiment, der passer med dine forventninger til komfort og støtte.