Senge

Lad os hjælpe dig frem til en skøn nattesøvn - hver eneste nat.
Vi er altid online, så skriv eller ring, så hjælper vi dig med at træffe det bedste valg for dig og din krop.

   

Kundernes Favoritter


Levering
Ombytning
Prisgaranti
Trustpilot

Stort udvalg af kvalitetssenge


En ny seng med den helt rigtige komfort kan være en stor investering…

Men du behøver ikke at spare op, for at få netop den seng, du drømmer om. Hos SengeSpecialisten kan du vælge at finansiere din seng i helt op til 50 mdr. helt uden renter og gebyrer.

Du betaler altså nøjagtig det samme, om du betaler hele beløbet kontant, eller om du får din nye seng finansieret – her er ingen skjulte udgifter.

Stort udvalg af kvalitetssenge


Hos Sengefabriksudsalg.dk finder du et stort udvalg af kvalitetssenge til skarpe priser, hvor alle kan være med. I vores sortiment finder du bl.a. boxmadrasser, elevationssenge, kontinentalsenge og sengerammer – kort sagt noget for enhver smag.

Til trods for vores lave priser, så går vi bestemt ikke på kompromis med kvaliteten af vores senge. Alle senge bliver derfor også grundigt inspiceret, inden de sendes ud til levering, således vi er sikre på, at hver enkelt seng lever op til den standard, som vi ønsker at tilbyde vores kunder. Herudover er langt størstedelen af vores senge produceret i Danmark, imens vi yder minimum 15 års garanti. Dette sætter en tyk streg under kvaliteten, ligesom vores 5 stjerner på TrustPilot og mere end 1.500 anmeldelser fra tidligere kunder her på siden også indikerer at du trygt kan handle hos os.

Alle vores senge leveres desuden komplette, forstået på den måde at ben, topmadras og levering altid er inkluderet i priserne. Du har desuden altid valget imellem minimum to forskellige topmadrasser og to forskellige typer ben; på denne måde kan du tilpasse sengen efter dine ønsker om komfort og æstetik.

Bag om vores store sortiment


Hos Sengefabrikken forhandler vi som sagt et bredt spektrum af senge. Derfor kan vi med sikkerhed hjælpe dig, uanset om du leder efter en ny seng til soveværelset, en boxmadras til børneværelset eller nye senge til dit sommerhus. Vi er enormt fleksible, og sidder desuden klar til at hjælpe dig alle ugens dage via vores livechat, som du finder nede i højre hjørne af hjemmesiden. Herudover er vores telefonlinjer åbne hver dag fra 09:00-18:00. På både chat og telefon kan vi med sikkerhed vejlede dig frem til den helt rigtige seng, der stemmer overens med dine behov for komfort, støtte og udseende.


Boxmadrasser

Boxmadrasser er på mange måder en simpel seng. Denne type madras kan således hurtigt og nemt tages i brug, da der blot skal monteres ben under bunden, hvorefter den er klar. Selvom en boxmadras kan virke som en simpel løsning, så går du bestemt ikke på kompromis med din nattesøvn ved at vælge denne type seng. Boxmadrasser er således enormt komfortable, og - såfremt du vælger den rigtige kvalitet - så får du som minimum det samme antal fjedre, komfortzoner m.m. som du gør ved en elevationsseng eller en kontinentalsenge.

Hos Sengefabriksudsalg.dk forhandler vi udelukkende dobbeltfjedrede boxmadrasser; dette betyder, at der er to individuelle fjedrelag i alle modellerne– de fleste af boxmadrasserne er desuden med de moderne pocket-fjedre (også kendt som posefjedre), hvilket sætter en tryk streg under at en boxmadras er en god investering, både hvad angår pris, men så sandelig også rent komfort- og støttemæssigt.

Du kan læse mere om vores boxmadrasser, de forskellige fjedrekonstruktioner m.m. i vores store BOXMADRAS GUIDE.


Kontinentalsenge

En kontinentalseng består i modsætning til en boxmadras af tre individuelle madraslag i stedet for to individuelle madraslag. Du får altså et ekstra madraslag i form af en springmadras (den midterste madras). Kontinentalsenge er opbygget med såkaldte kontinentalbunde (boxmadrasser) nederst, en springmadras som det midterste lag og afslutningsvis en topmadras øverst.

Kontinentalbundene i en kontinentalseng skaber den solide platform for resten af sengen; bundene er således opbygget i en massiv træramme (som tilfældet også er ved boxmadrasser) med enten skum eller fjedre. Selve komforten udspringer fra springmadrassen, der er med enten pocket- eller multipocket fjedre. Herudover skaber topmadrassen den afgørende finish på sengen. Læs mere omkring valg af seng i vores SENGE GUIDE.


Elevationssenge

Med en elevationsseng kan du justere din liggeposition hver eneste nat. Her får du således mulighed for at hæve og sænke både fod- og hovedende efter behov. Dette er praktisk, hvis du døjer med skavanker, der kræver at du holder benene i en højere position end resten af kroppen, ligesom det også kan være praktisk, hvis du fx læser eller ser TV i sengen.

Alle vores elevationssenge er danskproducerede med motor fra OKIN. Motorerne er både støjsvage og solide, ligesom der medfølger trådløs fjernbetjening for optimal fleksibilitet. Bliv klogere på valget af elevationsseng HER.