Vi søger...

VI SØGER...

  • Bogholder/Regnskabsansvarlig.
  • Salgs-/Kundeservicemedarbejder.

Bogholder/Regnskabsansvarlig

Har du flair for tal, regnskaber, moms og generel bogføring? Hos Sengefabrikken søger vi en fuldtidsmedarbejder med opstart 1. marts 2020.

Vi søger...

Kan du sørge for, at vores regnskab er up-to-date på daglig basis, således vi kan bruge relevante nøgletal m.m. på at udvikle forretningen? Vi søger en person der kan stå for vores daglige bogføring samt udarbejdelse af regnskab, momsafstemning m.m. Som vores bogholder kommer du altså kort sagt til at stå for den daglige drift indenfor alt vedrørende afstemning og bogføring. Vi benytter os af E-conomic, så erfaring indenfor dette program vil være et stort plus. 

Foruden den daglige bogføring vil du også blive ansvarlig for bestilling af varer, betaling af regninger, rapportering m.m. 

Vil du være vores nye holdkammerat? Så send en ansøgning med CV til jacob@sengefabriksudsalg.dk - hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan disse også rettes på mail. Mærk mailen med "Bogholder". Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater. 

Kort om stillingen:

Opstart: 1/3 2020. 

Løn: Fast månedsløn efter kvalifikationer.

Arbejdsopgaver (Primær) = Bogføring, bestilling af varer (indkøb) og rapportering.

Arbejdsopgaver (Sekundær) = Fakturering, betaling af regninger m.m. 

Lokation: Aarhus C.

Arbejdstid: Mandag-fredag.

Ansøg på: jacob@sengefabriksudsalg.dk.  

Salgs-/Kundeservicemedarbejder

Vil du være vores nye holdkammerat? Hos Sengefabrikken søger vi en fuldtidsmedarbejder til salg og kundeservice med opstart d. 1. marts 2020 (eller hurtigst muligt).

Vi søger...

En ambitiøs, udadvendt og service-orienteret kollega der vil være en del af vores vækst-eventyr! Som en del af et mindre team vil dit arbejde ikke udelukkende koncentrere sig om kundeservice og salg, om end dette selvfølgelig er førsteprioriteten. Du vil på sigt blive inddraget i mange andre af virksomhedens facetter, hvor du bl.a. med den viden og erfaring der naturligt opbygges over tid kan byde ind på produktudvikling, kampagneplanlægning, nyhedsbreve og meget mere. 

Vi vejleder og hjælper vores kunder igennem flere forskellige kanaler, herunder:

  • Livechat på hjemmesiden.
  • Telefon (alle ugens dage).
  • E-mail.
  • Sociale medier (Facebook, Instagram).

Som ny kollega vil du blive grundigt oplært, hvorfor erfaring indenfor kundeservice og salg ikke er et "must", så længe du er villig til at lære og har den nødvendige portion gå-på-mod. Vores kunder henvender sig til os - og ikke omvendt - så du vil ikke på noget tidspunkt beskæftige dig med "kold kanvas".

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret med hensyn til at give vores kunder den bedste oplevelse før, under og efter køb. Som en del af et mindre team vil du automatisk få et stort ansvar for at følge tingene til dørs, hvilket vi naturligvis forventer at du kan leve op til. Vi lever af tilfredse og glade kunder, så det er alfa og omega for vores fortsatte vækst at service- og salgsdelen håndteres professionelt og i øjenhøjde med den enkelte kunde.

Til gengæld tilbyder vi et lærerigt, fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle indgår på lige fod med hinanden. Du vil langt henadvejen være disponibel over din egen arbejdstid, hvor du får rig mulighed for at beskæftige dig med dele af webshoppen, der interesserer dig. 

Lyder dette som noget for dig? Så smid en ansøgning med CV afsted til jacob@sengefabriksudsalg.dk - hvis du har spørgsmål til stillingen, så bedes du også rette disse til ovenstående mail. Mærk mailen med "Kundeservice". Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater. 

Kort om stillingen:

Opstart: 1/3 2020 el. hurtigst muligt.

Løn: Fast månedsløn efter kvalifikationer.

Arbejdsopgaver (Primær) = Salg og daglig kundeservice.

Arbejdsopgaver (Sekundær - efter evner og lyst) = Produktudvikling, kampagneplanlægning, SEO, udvikling af grafisk materiale m.m. 

Lokation: Aarhus C.

Arbejdstid: Mandag-fredag samt 1-2 weekendvagter månedligt. 

Ansøg på: jacob@sengefabriksudsalg.dk. 

Hvem er Sengefabrikken?

Sengefabrikken Aps er en ung virksomhed med kontor i Aarhus C samt lager i Ans By imellem Viborg og Silkeborg. Vi er en online forhandler af senge, madrasser, topmadrasser m.m. 

Din arbejdsplads kommer som sagt til at være i Aarhus C, hvor vi har kontor ved Vesterbro Torv.