Vi søger...

Salgs-/Kundeservicemedarbejder

Er du vores nye holdkammerat? Hos Sengefabrikken Aps søger vi en fuldtidsmedarbejder til salg og kundeservice med opstart d. 1. marts 2019 (eller hurtigst muligt). 

Vi søger...

En ambitiøs medarbejder der vil være en del af vores vækst-eventyr! Som en del af et mindre team vil dit arbejde ikke kun dreje sig om kundeservice og salg, om end dette selvfølgelig er førsteprioriteten. Du vil på sigt blive inddraget i mange andre af virksomhedens facetter, hvor du bl.a. med den viden og erfaring der naturligt opbygges over tid kan byde ind på produktudvikling, bestilling af varer, kampagneplanlægning og meget mere. 

Vi vejleder og hjælper vores kunder igennem flere forskellige kanaler, herunder:

  • Livechat på hjemmesiden.
  • Telefon hver dag fra 09:00-18:00.
  • E-mail.
  • Facebook.

Som en del af vores team vil du blive grundigt oplært i alle fire praksiser, hvorfor erfaring indenfor faget ikke er en nødvendighed, så længe du er villig til at lære og har den nødvendige portion gå-på-mod. Vores kunder henvender sig til os - og ikke omvendt - så du vil ikke på noget tidspunkt beskæftige dig med "kold kanvas" og ringe ud til potentielle kunder. 

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret med hensyn til at give vores kunder den bedste service før, under og efter køb. Som en del af et mindre team vil du automatisk få et stort ansvar for at følge tingene til dørs, hvilket vi naturligvis forventer at du kan leve op til. Vi lever af tilfredse og glade kunder, så det er alfa og omega for vores fortsatte vækst at service- og salgsdelen håndteres professionelt og i øjenhøjde med den enkelte kunde. 

Lyder dette som noget for dig? Så smid endelig en ansøgning med CV afsted til jacob@sengefabriksudsalg.dk - hvis du har spørgsmål til stillingen, så bedes du også rette disse til denne mailadresse. Vi afholder løbende samtaler. 

Hvem er Sengefabrikken?

Sengefabrikken ApS er et ungt firma med kontor i Aarhus C samt centrallager i Ans By. Vi er en online forhandler af senge, madrasser, topmadrasser m.m. 

Din arbejdsplads kommer som sagt til at være i Aarhus C, hvor vi deler et to-plans kontor med en anden virksomhed - kontoret er centralt beliggende et stenkast fra Store Torv. På kontoret vil du naturligvis få din egen arbejdsstation. 

Kort om stillingen:

Opstart: 1/3 2019 el. hurtigst muligt.

Løn: Fast månedsløn efter kvalifikationer.

Arbejdsopgave (Primær) : Salg og daglig kundeservice.

Arbejdsopgave (Sekundær) : Produktudvikling, Kampagneplanlægning m.m.

Lokation: Aarhus C.

Arbejdstid: Hovedsageligt mandag-fredag (dog kombineret med enkelte lørdage og søndage).

Ansøg på: jacob@sengefabriksudsalg.dk.